24.7 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăSocialZece persoane au ajuns la secție în urma unui conflict spontan pe...

Zece persoane au ajuns la secție în urma unui conflict spontan pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei

Zece persoane au fost ridicate, miercuri, de poliţişti şi duse la secție în urma unui conflict spontan izbucnit pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Capitalei, în jurul orei 17,00, poliţiştii Secţiei 7 au fost sesizaţi cu privire la un conflict spontan între mai multe persoane, pe o stradă din Sectorul 2.

Aceştia s-au deplasat, de urgenţă la faţa locului, au identificat persoanele în cauză şi au demarat verificările, potrivit agerpres.ro.

Zece persoane au fost duse la o secție din sectorul 2 al Capitalei în urma unui conflict în care nimeni nu a fost rănit

DGPMB precizează că a fost prezent un echipaj de prim ajutor, însă nicio persoană implicată în eveniment nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate ori transportul la spital.

Pentru a asigura un climat optim de ordine şi siguranţă publică, au fost solicitate, în sprijin, echipe din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, totodată fiind direcţionate în zonă şi echipaje de poliţie de la secţiile limitrofe.

„În urma verificărilor, zece persoane implicate în eveniment au fost conduse la sediul secţiei în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, a informat Poliţia Capitalei.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

AFACEREA LIDO: Administratorul special numit de Ministerul Turismului și-a depus mandatul

Planurile Ministerului Turismului și Antreprenoriatului de salvare a companiei Lido SA din fața falimentului sunt puse la grea încercare, după ce administratorul special și-a...

AFACEREA LIDO: Administratorul special numit de Ministerul Turismului și-a depus mandatul

Planurile Ministerului Turismului și Antreprenoriatului de salvare a companiei Lido SA din fața falimentului sunt puse la grea încercare, după ce administratorul special și-a...

Deși licitația pentru corvete fusese câștigată cu un preț fix, România se oferă să plătească mai mult pe cele patru nave militare

România își exprimă generozitatea față de Franța, oferindu-se să plătească mai mult decât se stabilise la licitația pentru corvete, destinate Forțelor Navale Române. Contractul viza...
Ultima oră
Pe aceeași temă