Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Weinstein Company îşi va declara falimentul

Weinstein Company, casa de producţie cinematografică al cărei co-fondator Harvey Weinstein a fost acuzat de hărţuire sexuală de mai multe actriţe, va iniţia procedura falimentului după eşecul negocierilor cu un investitor interesat de activele companiei, relatează BBC.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.02.2018 - 11:22

Discuţiile s-au terminat în urmă cu două săptămâni, când procurorul general al statului New York a deschis o acţiune împotriva companiei.

Directorii companiei au anunţat într-un comunicat că, în aceste condiţii, falimentul este singura opţiune viabilă pentru a maximiza valoarea a ceea ce a mai rămas din companie.

Procurorul General al New York Eric Schneiderman doreşte ca victimele abuzurilor să primească despăgubiri şi penalităţi din partea companiei. Un avocat al lui Weinstein a spus că multe din acuzaţii sunt false, iar board-ul companiei a apreciat, la rândul său, multe dintre acuzaţii drept incorecte.

 

Comentarii

loading...