13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialVrancea: Cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter

Vrancea: Cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter

Seismul a avut loc la o adâncime de 111,8 kilometri în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (38 km), Covasna (47 km), Odobeşti (56 km), Buzău (58 km) şi Slănic-Moldova (58 km).

În luna februarie au avut loc 10 cutremure cu magnitudinea între 2,2 şi 3,9 grade pe scara Richter, cele mai multe în zona seismică Vrancea.

Anul trecut, cel mai mare seism a fost înregistrat pe 8 februarie, în judeţul Buzău, la ora 17:08, şi a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimţit şi la Bucureşti.

Cele mai puternice cutremure produse în România în ultimii 27 ani au fost înregistrate pe 30 şi 31 mai 1990, magnitudinea acestora fiind de 6,9, respectiv 6,4 grade pe scara Richter.

Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...
Ultima oră
Pe aceeași temă