Foto Arhiva

Vrancea: Accident pe DN 2. Circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un sens de mers

Două autoturisme şi un microbuz de transport persoane au fost implicate, marţi, într-un accident produs pe DN 2 E 85, în localitatea vrânceană Garoafa, în urma impactului două femei fiind rănite.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.05.2018 - 14:26

Din primele informaţii, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei faţă de autoturismul din faţă, iar responsabil de producerea evenimentului ar fi  şoferul microbuzului de transport persoane.

Bărbatul care transporta călători preluaţi de la Bucureşti şi care urmau să ajungă la Bacău şi Piatra Neamţ, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de o maşină care circula în faţa sa. La un moment dat, şoferul autoturismului a încetinit pentru a vira, moment în care microbuzul a lovit maşina, aceasta din urmă fiind proiectată în alta care rula în faţă.

În urma impactului, cele trei maşini au fost avariate grav. Două femei au fost rănite şi aau primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Călătorii din microbuzul care a fost avariat în urma accidentului aşteaptă acum să fie preluaţi de o altă maşină care să I ducă la destinaţie, microbuzul fiind grav avariat.

Circulaţia pe DN 2 E 85, la Garoafa, se desfăşoară alternativ, pe un sens de mers. 

Comentarii