13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialVorbe grele între Traian Berbeceanu și Victor Ciutacu: ”Milițianul suprem” vs. ”vagaboanda...

Vorbe grele între Traian Berbeceanu și Victor Ciutacu: ”Milițianul suprem” vs. ”vagaboanda ciutacă”!

Reiterând presupusele legături cu lumea interlopă ale lui Berbeceanu, cel achitat între timp, pe fond, de către Instanța Supremă, pentru toate acuzațiile ce i-au fost aduse, Victor Ciutacu s-a dezlănțuit pe blogul său personal la adresa sfătuitorului ministrului de interne, numindu-l pe fostul “Polițist al anului” în anii 2007 și 2013, la categoria “Combaterea Criminalității Organizate”, ”haimana”, ”secătură” și ” brută căzută pe interceptări cu interlopii”.

”Vă dați seama că, în țara demenților care se excită la cătușe puse oamenilor bolnavi, la ușa ministrului de Interne stă pe bani mulți (și are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu? Noi vrem respect față de autoritățile statului când un inculpat notoriu, arestat preventiv în lupta dintre clanurile mafiote din procuratură, trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica, are un cuvânt important de spus în politica de ordine publică și ne dă lecții de anticorupție și de integritate? Smeriți-vă în fața milițianului suprem, a brutei căzute pe interceptări cu interlopii și care a făcut acte de schimburi de mașini cu ei, dar, când vă veți trezi cu bandele de răufăcători la ușă, să nu vă aud că vă pisiciți a jale. Ați ajuns să dați bani pe maculatura produsă de niște haimanale, i-ați făcut persoane publice, stați la coadă ca proștii să vă dea autografe niște utilizatori primari ai vocabularului de curtea școlii, vă meritați soarta. Spălați-vă cu ei pe cap, scoateți tot din buzunare, așezați-vă în genunchi, puneți mâinile la ceafă și rugați-vă fierbinte să nu vă zboare căpățânile de pe umeri”, a postat, Victor Ciutacu, pe blogul său, deschizând practic seria ostilităților.

Berbeceanu: ” Hai sictir, secătură!”

Șeful de Cabinet al Ministrului Vela nu i-a rămas dator lui Victor Ciutacu, răspunzându-i jurnalistului, pe pagina se de facebook, în același registru.

”Mă întreabă multă lume, de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace? Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile însă, în cazul ălora de moravuri ușoare, mai fac excepții.

Așadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituției, ai uitat fă, când, în urmă cu puțini ani pișai ochii și băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numești “o emisiune”? Plângeai cu sughițuri și muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecți și cât de oripilat ești de nedreptatea care mi s-a făcut.

Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci. Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conștiință asemănătoare cu a ta.

Adevărații interlopi, aia care-ți lasă ție plata pe noptieră, au fost condamnați la ani grei de pușcărie. Iar tu, damă tristă și urâtă, ai continuat să-ți încasezi simbria, din banii ciordiți de vremelnicii tăi clienți, interlopii.

Hai sictir, secătură!”, a postat Traian Berbeceanu pe pagina sa de facebook.

Victor Ciutacu și artileria grea a invectivelor: ”Știrbule, vierme de gunoi, ești o flegmă verde la scara istoriei!”

Ciutacu nu s-a lăsat deloc așteptat și a continuat seria invectivelor la adresa lui Berbeceanu.

”Nu s-a rugat nimeni de tine niciodată, inculpatule pentru corupție. Publică, știrbule, mesajele alea, vierme de gunoi, dacă ai sânge. Îți dau link, dacă vrei, cu textul meu despre existența ta publică. Dacă insiști, umblu și la arhiva de mesaje cu nevastă-ta, agramatule. Ești un înalt funcționar public, plătit din banii noștri, trimis în judecată pentru constituire de grup infracțional organizat. Explică public cum e să iei o mașină nouă la schimb cu una veche de la interlopi și, de rușine, să-ți dea ăia și diferența de bani.

Care în orice lume normalaă trebuia să fie platită în sensul invers. Sigur, într-o lume normală, tu trebuia să fii pe tură la spalat wc-uri într-o pușcărie de maximă siguranță, nu în buricul târgului, cu mașină la scară. Dar trăim în țara unde grupurile infracționale organizate stau la masa guvernului. Iar bugetarii îi înjură pe ăia care le plătesc lefurile. Ia zi, ai certificat ORNISS, papușel?

Te-a rezolvat printesa Mediașului și aici? Ești achitat pe fond? Te-a scos Câmpul Tactic? Dacă se schimbă regimul, îți iei între 5 și 7 ani fără agravante. Dacă nu, o să crapi de ficat formolizat. Cu interlopii ai trăit, ca ei te exprimi. Ești o flegmă verde la scara istoriei.

P.S. Nu vii să mă și bați?”, a replicat Victor Ciutacu.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă