Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, declarație de presă la ora 12!

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS), Violeta Alexandru, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţie şi secretarul de stat din cadrul MMPS, vor susţine vineri, de la ora 12:00, o declarație de presă.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 10.04.2020 - 11:05

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS), Violeta Alexandru, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţie (ANDPDCA), Mădălina Turza, şi secretarul de stat din cadrul MMPS, Alin Ignat, vor susţine vineri, de la ora 12:00, o declaraţie de presă online privind măsurile sociale luate de Guvern în contextul stării de urgenţă.

Având în vedere măsurile de protecţie impuse de autorităţi în starea de urgenţă cauzată de epidemia Covid 19, declaraţia de presă va fi transmisă pe paginile de Facebook MMPS şi ANDPDCA, precizează Ministerul Muncii.

Comentarii

loading...