Potrivit ANM, după acest sfârşit de săptămână, vremea se va încălzi

Vine primăvara de săptămâna viitoare

ANM anunță că după acest sfârşit de săptămână vremea se va încălzi, astfel că temperaturile vor ajunge la 10-12 grade, apropiate de normalul acestei perioade.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.03.2018 - 10:42

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că, în acest weekend, după expirarea codurilor de ninsori, vremea se va menţine deosebit de rece, cu temperaturi chiar şi cu 12 grade mai mici decât ar fi normal, urmând ca, de luni, vremea să se încălzească treptat.

Sâmbătă şi duminică, vremea se menține deosebit de rece, cu maxime cu 10-12 grade mai mici faţă de mediile climatologice, astfel că maximele vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade, iar minimele vor fi între -14 grade în nordul Moldovei şi -1 grad în Banat şi în zona litoralului. 

În perioada următoare, nu vor mai fi nici intensificări ale vântului, iar temperaturile vor fi în creştere de la zi la alta. La începutul săptămânii viitoare, se aşteptă maxime de 10-11 grade.

Pe fondul acestei încălziri a vremii, precipitaţiile care se mențin în ţară pe arii destul de restrânse, în special în jumătate de sud a ţării, vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ploaie.

Începând din primele zile ale săptămânii viitoare, temperaturile se apropie de normalul acestei perioade.

Comentarii