5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialVila actriţei Zsa Zsa Gabor din Beverly Hills, deschisă pentru public

Vila actriţei Zsa Zsa Gabor din Beverly Hills, deschisă pentru public

Sub titlul ”Estate of Zsa Zsa Gabor”, casa Heritage Auctions va scoate la licitaţie aproape o mie de obiecte ce i-au aparţinut actriţei, care a murit în 2016, la 99 de ani de un infarct.

Licitaţia a primit acordul lui Frédéric Prinz von Anhalt, văduvul lui Zsa Zsa Gabor şi cel de-al 9-lea soţ al actriţei de origine maghiară.

Colecţia care va fi scoasă la vânzare include bijuterii, piese de mobilier, rochii, fotografii şi alte obiecte legate de lumea filmului.

Zsa Zsa Gabor, una din marile staruri din istoria Hollywoodului, a devenit celebră atât prin cariera sa artistică cât şi prin viaţa ei personală, având în vedere că de numele ei sunt legate numeroase scandaluri, care au implicat alte vedete ca Charles Chaplin sau magnaţi precum Conrad Hilton.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă