35.7 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăSocialEvenimentViktor Orban vine să taie porcul la Baia Mare

Viktor Orban vine să taie porcul la Baia Mare

Viktor Orban va veni la Baia Mare într-o vizită inedită în care o să se taie și porcul, la invitația unor politicieni locali.

Primul ministru al Ungariei se va afla sâmbătă într-o vizită privată în nordul României, el având întâlniri personale în Satu Mare și în Baia Mare. Surse locale din Baia Mare au confirmat că acesta participă la tăierea porcului, la invitația unor politicieni locali, conform observatornews.ro, care citează Mediafax.

Viktor Orban vine să taie porcul la invitația membrilor Partidului Ecologist Român

Conform surselor citate, premierul Viktor Orban ar fi dat curs unei invitații a unuia din membrii Partidului Ecologist Român din Baia Mare. El va asista la tradiționala tăiere a porcului, organizată la Castel Transilvania.

La eveniment au fost invitați și alți politicieni locali. Reprezentanții PER au declarat că vor avea o întâlnire de partid la hotelul din Baia Mare, însă au infirmat prezența lui Orban.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Reacția premierului britanic despre retragerea Rusiei din insula Șerpilor

Imediat ce Rusia și-a retras trupele din insula Șerpilor, au curs reacțiile liderilor de la nivel mondial. Boris Johnson a declarat și el că...

Percheziții în Capitală și în mai multe județe, într-un dosar privind Start Up Nation

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) efectuează, astăzi, peste 40 de percheziţii în Bucureşti şi în alte şapte...
00:00:31

Premierul israelian Naftali Bennett spune că nu va căuta să fie reales la viitoarele alegeri

Premierul israelian Naftali Bennett a anunțat miercuri (29 iunie) că nu va candida la viitoarele alegeri, dar își va păstra funcția de prim-ministru supleant...
Ultima oră
Pe aceeași temă