-3.2 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăSocialEvenimentViktor Orban vine să taie porcul la Baia Mare

Viktor Orban vine să taie porcul la Baia Mare

Viktor Orban va veni la Baia Mare într-o vizită inedită în care o să se taie și porcul, la invitația unor politicieni locali.

Primul ministru al Ungariei se va afla sâmbătă într-o vizită privată în nordul României, el având întâlniri personale în Satu Mare și în Baia Mare. Surse locale din Baia Mare au confirmat că acesta participă la tăierea porcului, la invitația unor politicieni locali, conform observatornews.ro, care citează Mediafax.

Viktor Orban vine să taie porcul la invitația membrilor Partidului Ecologist Român

Conform surselor citate, premierul Viktor Orban ar fi dat curs unei invitații a unuia din membrii Partidului Ecologist Român din Baia Mare. El va asista la tradiționala tăiere a porcului, organizată la Castel Transilvania.

La eveniment au fost invitați și alți politicieni locali. Reprezentanții PER au declarat că vor avea o întâlnire de partid la hotelul din Baia Mare, însă au infirmat prezența lui Orban.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Mica Unire: Mesajul Patriarhului Daniel

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a afirmat luni că sărbătoarea Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie 1859, evidenţiază importanţa unităţii şi a demnităţii noastre naţionale,...

Ce faci dacă ai simptome Covid. Cui te adresezi și unde te duci

Dacă ai simptome Covid, ai posibilitatea să te testezi fie la domiciliu, fie la unul dintre centrele de testare organizate de autorități. Iată ce...

Iohannis, mesaj de Unirea Principatelor Române. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că Unirea Principatelor de la 24 Ianuarie 1859 demonstrează cât de importantă este existenţa unui proiect care să coaguleze...
Ultima oră
Pe aceeași temă