1.4 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022
AcasăSocialVIDEO - Un jandarm cade cu tot cu cal la Parada de...

VIDEO – Un jandarm cade cu tot cu cal la Parada de 1 Decembrie din București

Un jandarm cade cu tot cu cal la parada de 1 Decembrie din București, iar imaginile au devenit virale. Momentul a fost surprins de o persoană aflată în public și care a facut o înregistrare cu telefonul.

E uluitor ce s-a întâmplat, ieri, la parada de 1 Decembrie din București, de la Arcul de Triumf, dincolo de ce am văzut noi la televizor. Într-un video postat pe Internet, un jandarm care se pregătea de ceremonie a fost filmat în timp ce încerca să urce pe cal. Toate bune și frumoase, însă bărbatul se luptă din răsputeri să încalece. Nici măcar nu reușește să se urce în șa. Părea că omul face pentru prima oarcă cunoștință cu un cal. Motiv pentru care cade pe partea cealaltă – mai bine zis se prelinge pe lângă animal. Încearcă să se redreseze dar calul se sperie, sare, alunecă și cade și el.

Până să intervină alți colegi și să-i dea o mână de ajutor, jandarmul aterizează cu greu în picioare și încearcă din răsputeri să-și țină echilibrul.

Jandarmul va fi dat în judecată pentru prejudicii de imagine

Jandarmeria Română a reacționat imediat după ce incidentul a devenit mediatizat în presă și a transmis un comunicat în care precizează că s-a dispus constituirea unei comisii de cercetare care va ancheta cazul.

„Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare. De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru. Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, se precizează în comunicatul de presă emis de Jandarmeria Română.

SURSA: Radu Dragomir/FACEBOOK

Macavei Laura
Laura are o experiență de 20 de ani în presa scrisă și online. Și-a început cariera în vremea studenției, iar primul job l-a avut la un post de radio. A fost apoi redactor, editor, redactor coordonator și reporter special la ziare precum Cotidianul, Jurnalul Național, Ziarul, Averea, etc. A fost content writer specialist la o firmă de SEO și marketing online și trainer în optimizarea SEO a articolelor din zona publishing și e-commerce.
Cele mai citite

Profesorii anunță o grevă de avertisment

Profesorii anunță o grevă de avertisment, în semn de protest că nu li s-au majorat salariile. Greva va consta din suspendarea cursurilor, în ziua de...

COVID-19: Danemarca renunță la restricții în ciuda răspândirii Omicron

Danemarca relaxează restricțiile COVID-19 și a permis redeschiderea anumitor locații duminică, în ciuda răspândirii variantei Omicron în țară, notează Euronews. Cinematografele, grădinile zoologice, muzeele și...

Republica Moldova întărește relația cu NATO, dar fără să solicite aderarea

Republica Moldova întărește relația cu NATO, dar fără să solicite aderarea la Alianța Nord - Atlantică. Această poziție este exprimată în Planul Individual de Acțiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă