31 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăSocialVIDEO - Un jandarm cade cu tot cu cal la Parada de...

VIDEO – Un jandarm cade cu tot cu cal la Parada de 1 Decembrie din București

Un jandarm cade cu tot cu cal la parada de 1 Decembrie din București, iar imaginile au devenit virale. Momentul a fost surprins de o persoană aflată în public și care a facut o înregistrare cu telefonul.

E uluitor ce s-a întâmplat, ieri, la parada de 1 Decembrie din București, de la Arcul de Triumf, dincolo de ce am văzut noi la televizor. Într-un video postat pe Internet, un jandarm care se pregătea de ceremonie a fost filmat în timp ce încerca să urce pe cal. Toate bune și frumoase, însă bărbatul se luptă din răsputeri să încalece. Nici măcar nu reușește să se urce în șa. Părea că omul face pentru prima oarcă cunoștință cu un cal. Motiv pentru care cade pe partea cealaltă – mai bine zis se prelinge pe lângă animal. Încearcă să se redreseze dar calul se sperie, sare, alunecă și cade și el.

Până să intervină alți colegi și să-i dea o mână de ajutor, jandarmul aterizează cu greu în picioare și încearcă din răsputeri să-și țină echilibrul.

Jandarmul va fi dat în judecată pentru prejudicii de imagine

Jandarmeria Română a reacționat imediat după ce incidentul a devenit mediatizat în presă și a transmis un comunicat în care precizează că s-a dispus constituirea unei comisii de cercetare care va ancheta cazul.

„Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare. De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru. Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, se precizează în comunicatul de presă emis de Jandarmeria Română.

SURSA: Radu Dragomir/FACEBOOK

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
00:01:04

Qatarul trimite ajutor în Afganistan după cutremur

Qatarul a trimis sâmbătă (25 iunie) ajutor umanitar în Afganistan, după ce acesta a fost lovit de un cutremur care a ucis peste 1000...
00:00:56

O dronă arată consecințele cutremurului din Afganistan

O dronă a arătat cel mai bine consecințele cutremurului devastator din Afganistan de acum câteva zile. Fotografii din dronă ale satelor din estul Afganistanului, filmate...

Beijingul permite funcționarea școlilor, iar la Shanghai se proclamă victoria asupra COVID-19

Beijingul a anunţat sâmbătă că va permite funcționarea școlilor primare şi secundare, astfel încât să se reia cursurile cu prezenţă fizică, iar şeful partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă