19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialVIDEO. Suspectul în cazul crimei din Vama Veche, reținut pentru 30 de...

VIDEO. Suspectul în cazul crimei din Vama Veche, reținut pentru 30 de zile

UPDATE. Tribunalul Constanța a aprobat un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pe numele tânărului de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, principalul suspect în cazul omorului, de sâmbătă, din Vama Veche, este unul dintre cei patru tineri audiaţi, un constănţean în vârstă de 17 ani, care a fost găsit într-un tren, în Costineşti, alături de alţi trei prieteni, un băiat şi două fete.

Din investigațiile și cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, a reieșit faptul că persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de omor este un tânăr, de 17 ani, față de care Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanța.

În cursul zilei de duminică persoana în cauză urmează sa fie prezentată Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Victima se numește Gabriel Stănilă, este născută în loc Tecuci, județul Galați, și avea domiciliul în Siliștea, județul Buzău.

Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă