5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialVIDEO O cameră de bord a surprins un accident frontal. Trei persoane...

VIDEO O cameră de bord a surprins un accident frontal. Trei persoane au fost rănite ușor

Patru persoane au scăpat ca prin minune ieri, după un accident frontal. Camera de bord a unuia dintre șoferi a surprins momentul impactului, unul deosebit de puternic. 

Un accident de circulație s-a petrecut ieri în localitatea Coldău. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, un echipaj SMURD Beclean și o ambulanță. În cele două mașini care s-au lovit frontal se aflau patru persoane care au scăpat ca prin minune.

Chiar dacă aceștia nu au fost răniți, impactul a fost foarte puternic – momentul accidentului fiind surprins de camera de bord a șoferului care circula regulamentar. În mașina sa se afla și un copil.

Niciunul dintre conducătorii auto nu a mai putut să evite accidentul. 

Pe DN17, în localitatea Coldău, pe direcția de mers spre Dej, un autoturism care era condus de o femeie din localitate, la schimbarea direcției de mers spre stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din sens opus și care era condus de un bărbat din Bistrița. Acesta din urmă, încercând să evite impactul, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune condus de un bărbat din Florești – Cluj, după care s-a răsturnat.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a trei persoane. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Cele mai citite

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Rusia cere Germaniei să recunoască drept genocid asediul Leningradului

Rusia a transmis Germaniei o "notă" în care cere ca asediul asupra orașului Leningrad, din timpul celui de-al doilea Război Mondial, să fie recunoscut...
Ultima oră
Pe aceeași temă