13.5 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

VIDEO Incendiu într-un bloc din București. Opt persoane evacuate

Opt persoane, între care doi minori, au fost evacuate, sâmbătă seara, în urma unui incendiu izbucnit la etajul trei al unui bloc cu zece etaje de pe Strada Râmnicu Vâlcea din Capitală, au informat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Cinci adulti si 2 copii vor fi transportati la spitale.

Potrivit acestora, incendiul s-a manifestat cu fum dens pe casa scării, iar unii locatari au ieşit din apartamente pe schela montată pe faţada blocului.

La faţa locului au acţionat două autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, autoscara şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Sursa citată a mai menţionat că au ars elemente de mobilier depozitate pe casa scării, fumul pătrunzând în unele apartamente.

„Incendiul a fost stins. Au fost evacuate, de pompieri, opt persoane, între care şase adulţi şi doi copii. Pe casa scării este temperatură ridicată, fapt pentru care locatarii sunt sfătuiţi să rămână în apartamente. Persoanele care se aflau pe schela exterioară au intrat în apartamente. Până în acest moment nu sunt victime”, au informat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă