Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

VIDEO Filmări cu drona la lucrările la viaductul peste râul Someşul Mic

Imagini spectaculoase cu lucrările de construcţie la viaductul peste râul Someşul Mic, din apropierea localităţii Gilău, surprinse de o dronă.

Share

Rl online 0 comentarii

16.05.2018 - 14:03

Lung de 700 de metri, acest pod va permite utilizarea celor 8,7 kilometri ai autostrăzii Transilvania, cuprinşi între Gilău şi Nădăşelu, finalizaţi anul trecut.

Clipul de câteva secunde suprinde o imagine de ansamblu a întregului şantier amplasat pe malul Someşului Mic.

În imagini se pot observa pilonii viitorului pod, grinzile care vor fi montate pe acestea, dar şi utilajele pe care muncitorii le folosesc pentru realizarea construcţiei.

Potrivit proiectului, podul va avea o lungime de peste 700 de metri şi este prevăzut cu 64 de grinzi.

Construcţia acestui pod peste Someşul Mic este necesară deoarece el permite desfăşurarea traficului pe cei 8,7 kilometri ai autostrăzii Transilvania, dintre localităţile Gilău şi Nădăşelu, care deşi finalizaţi încă de anul trecut, nu pot fi utilizaţi în lipsa acestui obiectiv.

 

Comentarii

loading...