VIDEO Fabrică de haine contrafăcute, descoperită în Pantelimon. Adidas și Nike, made in Turkey

VIDEO Fabrică de haine contrafăcute, descoperită în Pantelimon. Adidas și Nike, made in Turkey

O fabrică de haine contrafăcute, ce erau inscripţionate cu diverse mărci cunoscute, precum şi un depozit în care erau ţinute articolele vestimentare aduse din Turcia, au fost găsite de poliţiştii ilfoveni în oraşul Pantelimon, respectiv în Sectorul 2 al Capitalei.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

20.01.2018 - 12:33

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Ilfov, hainele ar fi fost aduse din Turcia neinscripţionate la depozitul din Sectorul 2, apoi ar fi fost duse la fabrica din Oraşul Pantelimon, unde erau inscripţionate cu mărci cunoscute. Ulterior, marfa ar fi fost vândută în complexe comerciale din Bucureşti şi din ţară, dar şi online.

Poliţiştii din Ilfov au făcut două percheziţii, atât la fabrica din Pantelimon, cât şi la depozitul din Capitală, confiscând peste 3.000 de articole de îmbrăcăminte, respectiv, treninguri, veste, pantaloni, cămăşi, geci, peste 27.500 de etichete cu mărci cunoscute, aproximativ 6.400 cheiţe de fermoar inscripţionate cu o marcă renumită, peste 4.500 de abţibilduri inscripţionate cu însemnele unor mărci, precum şi aparatura şi materialele utilizate.

De asemenea, patru persoane au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri, dintre care două au fost reţinute, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă cercetările faţă de cei în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacere a unei mărci înregistrate

Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

Comentarii