16.7 C
București
marți, 28 septembrie 2021

VIDEO Trafic restricționat pe A2 în urma unui accident în lanț

În acest moment polițiștii se află în drum spre locul accidentului care a avut loc în urmă cu câteva minute.

Potrivit ultimelor informații, în accident ar fi implicate 4 autoturisme. Trei persoane sunt rănite, fiind așteptate și ambulanțele să ajungă la cei implicați în accident.

În acest moment traficul este restricționat.

Potrivit Infotrafic, la ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt anunţate probleme majore în ceea ce priveşte fluenţa traficului, cu excepţia tronsonului Pantelimon – Autostrada Soarelui – Centura Capitalei, pe care se circulă în condiţii de aglomeraţie. 

Pe DN1 Braşov –Ploieşti valorile de trafic au scăzut, traficul auto desfăşurându-se acum fluent, în condiţii normale. 

Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti –Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea, pe DN39 (E87) Mangalia – Constanţa, DN5 (E85) Bucureşti – Giurgiu şi DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea -Piteşti se circulă, de asemenea, normal.

”Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită în timpul deplasării, să nu consume băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic”, transmite Centrul Infotrafic. 

Poliţiştii anunţă că circulaţia este în continuare oprită pe DN 7 C Curtea de Argeş – Sibiu, în zona localităţii argeşene Arefu.

”Măsura a fost luată pentru a permite intervenţia unui echipaj de pompieri, care acţionează pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie”, mai anunţă Infotrafic. 

Ultima oră
Pe aceeași temă