Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vegeta Natur a câştigat distincţia „Produsul anului 2019” pentru Inovaţie

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 23.05.2019 - 13:23

În cadrul celei de-a 10a ediţii a Galei “Votat Produsul Anului® – Consumatorii premiază inovaţia”, gama Vegeta NATUR a fost desemnată câştigătoare în categoria Baze pentru mâncare.

Produsul Anului este un concept internaţional – lansat în Franţa în 1987 - care premiază produsele inovative, activând în prezent în 47 de ţări. Scopul „etichetei roşii” este de a fi un ghid pentru cele mai bune produse de pe piaţă şi producătorii acestora dar şi de a sprijini campaniile de marketing ale brandurilor.

Aproape 5000 români din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 54 ani, au fost intervievaţi între 28 martie 2019 – 14 mai 2019 asupra preferinţelor lor pe 28 categorii, criteriile de evaluare fiind: inovaţia, atractivitatea şi intenţia de cumpărare.

Cristina Ghiurluc - Marketing Director Podravka România: „Suntem bucuroşi să primim această distincţie pentru inovaţia VEGETA în categoria ‚Baze pentru mâncăruri’. Vegeta, adaosul universal pentru mâncare, este cea mai cunoscută marcă Podravka, fiind denumită şi ,cea mai bună creaţie croată’.  Pe lângă tradiţia pentru care suntem recunoscuţi, astăzi iată că suntem premiaţi şi pentru inovaţie - am venit cu un produs 100% natural, care se pliază perfect pe nevoia unui stil de viaţă sănătos.”

Vegeta Natur este o inovaţie în categoria bazelor pentru mâncare (legume şi găină), fiind garanţia gustului de înaltă calitate şi a ofertei de multiple beneficii: 100% natural,  o calitate superioară a produsului şi o combinaţie de ingrediente atent selecţionate.

Vegeta Natur conţine sare de mare şi 9 tipuri de legume, iar Vegeta Natur Gust de Găină conţine sare de mare şi 13 tipuri de legume.

Vegeta Natur şi Vegeta Natur Gust de Găină sunt produse 100% naturale: fără gluten, conservanţi şi coloranţi, fără extract de drojdie, fără monoglutamat şi potențiatori de arome.

Vegeta Natur legume şi Vegeta Natur Gust de Găină va îmbogăţi gustul supelor, tocănițelor, sosurilor, pastelor, fripturilor, mâncărurilor din legume, orez, cartofi..…într-un cuvânt, toate felurile de mâncare.

Prin lansarea gamei Natur la începutul anului 2019 brandul răspunde noilor tendinţe folosind ingrediente naturale 100% de cea mai bună calitate.

 

Comentarii

loading...