Foto Arhiva

Vaslui: Trei maşini s-au ciocnit pe stradă, după ce unul din şoferi a făcut infarct

Trei autovehicule s-au ciocnit, miercuri dimineaţă, pe o stradă din Vaslui, după ce şoferul unei maşini a făcut infarct. Acesta a murit, iar alte două persoane au fost rănite, a transmis Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

28.02.2018 - 12:01

"A avut loc un impact, iar în urma accidentului una dintre maşini s-a răsturnat. Din impact au rezultat trei victime, una rămânând încarcerată. Echipajele de prim-ajutor, cele de pompieri şi de Poliţie s-au deplasat la faţa locului", a declarat Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui.

Poliţiştii vor cerceta modul în care cele trei vehicule - o autoutilitară şi două autoturisme cu numere de Vaslui - au ajuns să fie implicate în acest accident rutier.

"Din primele informaţii reiese că şoferul autoturismului marca Toyota, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a făcut un infarct la volan, a acroşat o autoutilitară de pe şosea, apoi a ricoşat într-un autoturism care era într-o benzinărie. Vehiculul marca Toyota s-a răsturnat la aproximativ zece metri de pompele de alimentare cu combustibil din cadrul benzinăriei”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Vaslui, căpitanul Petru Iftene.

Bărbatul de 32 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Comentarii