Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vâlcea, incendiu groapa de gunoi. Pompierii se luptă cu flăcările și la această oră

Pompierii vâlceni intervin duminică seară la Măldăreşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la depozitul neconform de deşeuri din localitate, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 04.03.2018 - 20:28

Acesta a precizat că după cercetările preliminare s-a stabilit că depozitul de deşeuri s-a autoaprins. Incendiul se manifestă la adâncime, fără degajări mari de fum.

Pompierii intervin cu motopompe alimentate din râul Cornăţel, care trece prin zonă, dar din cauza terenului moale, nu pot interveni cu autospeciale.

La intervenţie, pompierii folosesc şi un utilaj al Primăriei Măldăreşti, cu ajutorul căruia dislocă deşeurile. În mare parte, depozitul neconform de la Măldăreşti este acoperit cu zăpadă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea a precizat că pompierii vor interveni până la lichidarea incendiului.

La depozitul neconform de deşeuri de la Măldăreşti, pompierii au intervenit pentru singerea unor incendii şi în anul 2017. Depozitul a fost închis în luna iulie 2017 şi ulterior, în cursul verii, au izbucnit mai multe incendii cu degajări de fum persistent ce s-a împrăştiat pe o distanţă de 20 de kilometri, informează AGERPRES.

Comentarii

loading...