Vâlcea: Bărbat amendat după ce a bătut un copil şi pe mama acestuia într-un parc

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost amendat după ce a bătut un copil de şapte ani, l-a strâns de gât şi l-a aruncat la câţiva metri, apoi a lovit-o şi pe mama copilului, într-un loc de joacă din oraş.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.06.2018 - 10:29

Martorii spun că bărbatul era băut şi l-a strâns de gât pe copil, aruncându-l la câţiva metri. Apoi l-a lovit cu picioarele.

Potrivit martorilor, agresorul a bătut-o şi pe mama copilului şi era aproape să o lovească şi pe o poliţistă care a fost chemată să intervină.

„Foarte mulţi copii din zonă au asistat la scena traumatizantă, iar băieţelul bătut părea să fi rămas cu sechele”, a spus unul dintre martori.

Acesta a şi filmat ultimele minute ale incidentului.

Agresorul copilului şi mamei acestui s-a ales doar cu o amendă.

,„În legătură cu speţa în cauză, poliţia a fost sesizată prin apel la 112 de către mama copilului implicat. A fost întocmit dosar penal pentru lovire, fiind de asemenea sancţionată potrivit prevederilor Legii 6/1991 cu suma de 200 lei, persoana care a provocat scandalul.Politia si-a facut treaba. Dosarul penal întocmit pentru lovire va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Comentarii