8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialVâlcea: Bărbat amendat după ce a bătut un copil şi pe mama...

Vâlcea: Bărbat amendat după ce a bătut un copil şi pe mama acestuia într-un parc

Martorii spun că bărbatul era băut şi l-a strâns de gât pe copil, aruncându-l la câţiva metri. Apoi l-a lovit cu picioarele.

Potrivit martorilor, agresorul a bătut-o şi pe mama copilului şi era aproape să o lovească şi pe o poliţistă care a fost chemată să intervină.

„Foarte mulţi copii din zonă au asistat la scena traumatizantă, iar băieţelul bătut părea să fi rămas cu sechele”, a spus unul dintre martori.

Acesta a şi filmat ultimele minute ale incidentului.

Agresorul copilului şi mamei acestui s-a ales doar cu o amendă.

,„În legătură cu speţa în cauză, poliţia a fost sesizată prin apel la 112 de către mama copilului implicat. A fost întocmit dosar penal pentru lovire, fiind de asemenea sancţionată potrivit prevederilor Legii 6/1991 cu suma de 200 lei, persoana care a provocat scandalul.Politia si-a facut treaba. Dosarul penal întocmit pentru lovire va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă