Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Bucuresti FM

Va fi sau nu vacanță de Rusalii? Părinții se opun

Federaţia Asociaţiilor de Părinţi a cerut, vineri, clarificarea zvonurilor conform cărora Guvernul ar dori să facă punte între zilele libere de Rusalli şi ziua de 1 iunie, ceea ce ar însemna nouă zile libere consecutive pentru elevi, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2018 - 13:39

Prin intermediul unui mesaj al Federației Naționale a Asocațiilor de Părinți (FNAP), părinţii cer să se elimine orice zvon conform căruia Guvernul ar dori să facă punte între zilele libere de Rusalli şi ziua de 1 iunie, ceea ce ar însemna nouă zile libere pentru elevi.

"Anul acesta au fost suspendate cursurile din cauza vremii nefavorabile. Recuperarea făcută este, din păcate, numai la nivelul prezenţei elevilor, fără să ajute la consolidarea cunoştinţelor, cum s-ar fi întâmplat dacă orele se desfăşurau conform calendarului stabilit. În acest sens, vă adresăm rugăminte să nu daţi curs unui asemenea zvon, practic unei minivacanţe de 9 zile care ar dăuna pregătirii elevilor pentru Evaluarea Naţională", se mai arată în nota FNAP.

 

Comentarii

loading...