Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Universitatea din Suceava întrerupe cursurile, pentru că nu poate încălzi clasele

Conducerea Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) a hotărât azi sistarea cursurilor luni şi marţi, din cauza frigului şi a problemelor sistemului de termoficare centralizată a oraşului, care nu poate asigura încălzirea corespunzătoare a căminelor şi a sălilor de curs.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.02.2018 - 14:01

„Având în vedere avertizările meteorologice şi problemele sistemului de termoficare centralizată din oraşul Suceava, Consiliul de Administraţie al Universităţii a decis reprogramarea activităţilor didactice din zilele de 26 şi 27 februarie 2018, cu excepţia celor desfăşurate în cadrul anului 4 din programele de licenţă ale domeniului fundamental Ştiinte Inginereşti. Reprogramarea activităţilor didactice se va efectua după un orar stabilit de fiecare facultate în parte, pe parcusul semestrului. (...) Activităţile didactice vor fi reluate, conform orarelor stabilite, începând de miercuri, 28 februarie 2018”, a anunţat conducerea USV, duminică, transmite Mediafax.

La cele 10 facultăţi ale Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava învaţă peste 9.000 de studenţi.

Pentru judeţul Suceava, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, un cod portocaliu de ger şi ninsori valabil în intervalul 26 februarie, ora 3.00 –1 martie, ora 10.00, fiind aşteptate temperaturi cuprinse între – 12 şi – 22 de grade.

Comentarii

loading...