Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Unde și cum își petrece vacanța de iarnă Familia Regală a României

Chiar dacă este în plin doliu, după trecerea în neființă a Regelui Mihai, Familia Regală a României se va reuni pentru sărbătorile de iarnă pe proprietatea de la Săvârșin, din județul Arad. Fiindcă de află în doliu, familia nu va putea primi colindătorii.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2017 - 14:09

Aflate în doliu, fiicele Regelui Mihai l au anunțat că vor petrece sărbătorile de iarnă în România, la Săvârşin, prin intermediul unui comunicat transmis, miercuri, de Casa Regală a României.

 
„Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi ASR Principele Radu se vor afla la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou. Toate cele patru surori ale Majestăţii Sale au dorit să fie la Săvârşin, alături de Custodele Coroanei, în acest final de an marcat de marea suferinţă a pierderii tatălui lor, Regele Mihai”, transmite Casa Regală a României.

Familia Regală nu va putea primi, ca în anii precedenţi, colindătorii la Castelul Regal Săvârşin, pentru că se află în doliu.

Comentarii