32.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSocialUn turist din China a murit în România

Un turist din China a murit în România

Dispariția turistului de 30 de ani a fost anunțată, sâmbătă seară, abia la două ore după ce acesta nu mai fusese văzut, întrucât prietenii lui au crezut că a plecat de pe plajă şi l-au căutat la hotel şi pe terase.

Pompierii au intervenit cu o ambarcaţiune şi o ambulanţă SMURD B. Corpul bărbatului a fost găsit la 30 de metri de mal, în golful din fața plajei.

Medicii au executat manevre de resuscitare, dar acestea nu au avut succes.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă