Foto Arhiva

Un timișorean arestat preventiv după ce ar fi obligat trei fete să se filmeze în ipostaze sexuale

Un bărbat din Timişoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi determinat trei fetiţe, între care cea mai mică are doar şase ani, să se filmeze în ipostaze cu caracter sexual explicit.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2018 - 14:43

Poliţiştii clujeni, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut, în aprilie, o percheziţie la domiciliul unui bărbat din Timişoara, bănuit de trafic de minori şi pornografie infantilă.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2013 – 2015, bărbatul în vârstă de 49 de ani ar fi racolat prin intermediul unor adrese de poştă electronică şi aplicaţii de internet trei fete, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, pe care le-ar fi determinat, în mod repetat, să facă fotografii şi videoclipuri cu caracter sexual explicit.

În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe sisteme informatice, pe care au fost descoperite, stocate, mai multe fotografii şi peste 300 de filme cu fetele în cauză.

Bărbatul a fost dus joi la sediul DIICOT Cluj şi ulterior prezentat Tribunalului Cluj, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

În cauză continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Comentarii