22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSocialUn român din trei și-ar vota șeful pentru funcția de primar

Un român din trei și-ar vota șeful pentru funcția de primar

Peste 34 la sută dintre angajații români care au răspuns unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs au susținut că și-ar vota șeful dacă acesta ar candida la funcția de primar în anul 2020.

Principalele argumente ale celor care și-ar vota șeful sunt că acesta este un bun profesionist (23,2%) sau că este o opțiune mai bună decât orice candidat politic actual (9,6%).

Totuși, aproape 60 la sută dintre participanții la sondaj au spus că nu și-ar vota șeful pentru o funcție publică.

De asemenea, o mică parte dintre cei chestionați (6,2%) au spus că l-ar vota pe șeful lor doar ca să contribuie la plecarea lui din companie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă