Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Un român din trei și-ar vota șeful pentru funcția de primar

Un român din trei și-ar vota șeful dacă acesta ar candida la funcția de primar, relevă sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

24.09.2020 - 17:57

Peste 34 la sută dintre angajații români care au răspuns unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs au susținut că și-ar vota șeful dacă acesta ar candida la funcția de primar în anul 2020.

Principalele argumente ale celor care și-ar vota șeful sunt că acesta este un bun profesionist (23,2%) sau că este o opțiune mai bună decât orice candidat politic actual (9,6%).

Totuși, aproape 60 la sută dintre participanții la sondaj au spus că nu și-ar vota șeful pentru o funcție publică.

De asemenea, o mică parte dintre cei chestionați (6,2%) au spus că l-ar vota pe șeful lor doar ca să contribuie la plecarea lui din companie.

Comentarii