Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un producător de încălțăminte se alătură manifestului “România vrea autostrăzi”

În semn de protest față de lipsa autostrăzilor, pe 15 martie, la ora 15:00, pentru fix 15 minute, conducerea firmei Kalapod, anunță că își va suspenda activitatea în magazinele pe care le deține, atât online, cât și offline, și provoacă alți antreprenori să facă același lucru.

Share

Rl online 0 comentarii

14.03.2019 - 16:56

“Suntem revoltați de lipsa de preocupare a autorităților din România pentru infrastructura rutieră, motiv pentru care dorim să ne alăturăm protestului inițiat de Ștefan Mandachi. Sperăm ca împreună și cu alți antreprenori să tragem un semnal de alarmă cu privire la starea deplorabilă a drumurilor și lipsa unor autostrăzi esențiale pentru țara noastră.

Și noi călătorim des, iar timpul pe care îl petrecem în mașină, la cozi interminabile, este din ce în ce mai mare. Drumurile pe care suntem nevoiți să mergem zi de zi sunt cele mai grele din Europa, se deterioreaza foarte repede și pun în pericol viețile șoferilor. În condițiile în care autoritățile din România încă tratează cu superficialitate acest subiect, noi suntem onorați să ne alăturăm protestului condus de suceveanul Ștefan Mandachi și, chiar dacă nu ne cunoaștem personal, îl asigurăm de tot suportul și toată susținerea noastră în acest demers.”, declară echipa firmei Kalapod.

Kalapod este un magazin de încălțăminte pentru toată familia, cu o gamă largă de produse și prețuri foarte accesibile.  În 2018, compania a livrat peste 250.000 de produse în România.

 

 

Comentarii

loading...