Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Un primar PNL din Dolj a bătut o femeie în sediul Primăriei, fără să mai aştepte îndemn de la Orban

Primarul comunei Seaca de Câmp (judeţul Dolj), liberalul Iulică Băloi, a agresat în sediul Primăriei o femeie care venise să solicite informaţii, informează site-ul gazetadedolj.ro.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.03.2018 - 18:47

La data de 05 martie 2018, Pitulici Mariana, o femeie din localitatea Seaca de Câmp, a mers la Primărie ca să se informeze cu privire la ajutorul acordat de stat conform Legii 416/2000.

Primarul comunei Seaca de Câmp, liberalul Iulică Băloi, se pare că şi-a ieşit din fire, și, în loc să îi explice femei că în urma unor controale din partea Instituției Prefectului Dolj mai multe dosare au fost închise din motive de neîndeplinire a condițiilor legale, a început să o lovească pe femeie.

La fața locului au venit Salvarea și Poliția. Mariana Pitulici a mers și la medicul legist și a depus și plângere penală la Secția de Poliție Poiana Mare, de care aparține localitatea Seaca de Câmp.

Situația se poate complica dacă se confirmă zvonurile că imaginile de pe sistemul public de supraveghere video au fost șterse.

Comentarii

loading...