12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialUn pasager suspect dintr-un avion care zbura spre Bucureşti a fost imobilizat...

Un pasager suspect dintr-un avion care zbura spre Bucureşti a fost imobilizat de echipaj

Compania Blue Air a confirmat, miercuri, că echipajul uneia dintre aeronavele sale a fost nevoit să imobilizeze un pasager care avea un comportament suspect.

Avionul decolase de la Birmingham şi a aterizat la Bucureşti.

”În timpul zborului Blue Air, ce a decolat, pe 27 martie, de pe Aeroportul Birmingham la ora locală 17.42 şi a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a exprimat un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate şi limbaj incoerent”, precizează comunicatul Blue Air.

Respectând procedurile, comandantul aeronavei a anunţat autorităţile de pe aeroportul Henri Coandă. În tot acest timp, pasagerul nu a dat semne de violenţă faţă de echipaj, ori alţi pasageri, susţine compania Blue Air.

”Întrucât comportamentul pasagerului în vârstă de 27 de ani a continuat să se deterioreze şi respectând procedurile în vigoare, echipajul a decis imobilizarea şi plasarea lui în partea din spate a cabinei. Pasagerul nu a opus rezistenţă, nu a existat panică la bord în niciun moment, întreaga situaţie fiind gestionată cu maxim de profesionalism de echipajul nostru experimentat şi bine pregătit”, se arată în comunicat.

Pe de altă parte însă, potrivit postului Realitatea Tv, pasagerul ar fi avut, la un moment dat, chiar o tentativă, nereuşită, de a intra în cabina piloţilor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă