Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Un nou retailer în România: Gigantul care vrea să deschidă zeci de magazine

Un nou retailer își va face apariția în România. Colosul intră tare pe o importantă piață și vrea să deschidă zeci de magazine.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.03.2018 - 11:17

Acesta face parte din al treilea jucător la nivel global, pe segmentul său de deschidere. Grupul deține 566 de magazine în toată lumea și își va deschide porțile, foarte curând, și în țara noastră.

Este vorba despre retailerul de mobilă și accesorii Mömax. Gigantul intră tare pe piață și are planuri mărețe. Retailerul vrea să deschidă 20 de magazine anul viitor.

Noul magazin are o suprafaţa de aproximativ 4.200 de metri pătraţi, iar un sfert din angajații săi sunt pensionari. Mömax a realizat la Timişoara şi două depozite: unul lângă magazin, care are în jur de 1.000 metri pătraţi, şi unul localizat într-un parc logistic, cu o suprafaţă de 3.200 metri pătraţi.

Acesta își va deschide porțile pe 8 martie.

Comentarii