12.2 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

UN NOU MESAJ FALS VIZEAZĂ PROFI IN SOCIAL MEDIA SI PE WHATSAPP

Comunicat de presă Profi Timișoara, 24 aprilie 2020

,, În prezent circulă pe rețelele de socializare și pe WhatsApp un mesaj fals care anunță că PROFI oferă alimente gratuite ”în valoare de 250 de LEU pentru toată lumea pentru a sprijini națiunea în timpul epidemiei”.  De la declanșarea pandemiei, PROFI a făcut numeroase donații dar acest anunț înșelător, cu greșeli de gramatică și potential dăunător, nu ne aparține, folosește numele PROFI în mod ilegal și de aceea invităm lumea să nu se lase indusă în eroare de connținutul lui.

 

Regretăm că, atât dumneavoastră, cât și magazinele PROFI au devenit ținta unei noi dezinformări.”

 

Oricine dorește informații autentice cu privire la ofertele PROFI le poate afla din paginile oficiale www.profi.ro și https://www.facebook.com/Profi.ro/, urmărind posterele, folderele și mesajele radio din magazine, sau solicitandu-le la adresa de email [email protected] Fie că este vorba de vânzări, promoții sau de campanii de responsabilitate socială organizate împreună cu ONG-uri cunoscute și cu voluntarii acestora, activitatea PROFI este transparent prezentată la sursele menționate.

 

Cu peste 1200 de magazine și mai bine de 20.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Ultima oră
Pe aceeași temă