Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un nou cutremur s-a produs duminică noaptea în zona seismică Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 s-a produs duminincă noaptea în Buzău, zona seismică Vrancea, al doilea seism care a avut loc în acest judeţ într-o singură zi.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

29.01.2018 - 07:12

Seismul s-a produs la ora ora 23,22, la o adâncime de 104 km.

Sâmbătă dimineaţă, în Buzău a avut loc un cutremur cu magnitudine 3,5, iar vineri dimineaţă, alte două cutremure, de magnitudine 3 şi, respectiv, 3,1, au avut loc în aceeaşi zonă. Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs, pe 19 ianuarie, la ora 16,58, în judeţul Vrancea, fiind primul seism cu magnitudinea peste 3 produs în acest an.

Cel mai puternic cutremur înregistrat anul trecut s-a produs pe 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Citește totul despre:

#cutremur #buzău #vrancea

Comentarii