Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un muncitor a murit la Centrala Nucleară de la Cernavodă

Un lucrător angajat cu contract la Centrala Nucleară de la Cernavodă a fost accidentat mortal.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.07.2020 - 16:18

"SN Nuclearelectrica SA anunţă că în data de 07.07.2020, la CNE Cernavodă a avut loc un accident în urma căruia un coleg a decedat. Colegul nostru face parte din personalul contractor al centralei", a anunțat un comunicat al Societății Nuclearelectrica.

Angajatul care a murit este un bărbat de 47 de ani.

În urma accidentului, SN Nuclearelectrica SA a informat Inspectoratul Teritorial de Munca şi Poliţia Română, urmând ca aceste instituții să desfășoare investigaţii pentru a afla cauzele şi circumstanţele care au condus la accident.

Potrivit presei locale din Dobrogea, accidentul s-a produs în timp ce o echipă de muncitori demonta un perete de protecție. În contextul acestei activități, o placă s-a desprins și l-a lovit pe un muncitor în zona capului, iar acesta a decedat înainte ca echipajul de pe ambulanță să mai aibă timp să intervină.

Comentarii