13.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Un mort și patru răniți, inclusiv trei copii, după un accident în județul Hunedoara

„În accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren. Dintre cele cinci victime, trei sunt copii. Copiii au răni, dar sunt conştienţi şi cooperanţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Bărbatul care a decedat rămăsese încarcerat în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipelor specializate ale pompierilor militari pentru a fi scos din habitaclul maşinii.

Copiii răniţi în accident au vârstele de patru luni, cinci ani şi respectiv zece ani. Împreună cu mama lor, au fost transportaţi cu ambulanţele la spitale din Timişoara.

Pentru descarcerarea, salvarea şi stabilizarea răniţilor au intervenit echipaje reunite ale ISU Hunedoara şi Timiş.

În operaţiune au fost implicate două autospeciale de descarcerare, cinci ambulanţe SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, o autospecială de transport victime multiple.

Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, circulaţia fiind restricţionată în timpul măsurătorilor efectuate de poliţişti.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă