Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un medic de familie a fost trimis în judecată pentru că a prescris droguri de mare risc

Un medic de familie din Cugir a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru că a prescris droguri fără să fie necesar.

Share

Rl online 0 comentarii

03.11.2018 - 13:48

Potrivit informaţiilor publicate pe portalul Tribunalului Alba, dosarul în care inculpat este un medic de familie din Cugir are ca obiect ”prescrierea de droguri fără să fie necesar”.

Parte vătămată în acest caz este Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Alba. Dosarul a fost instrumentat de DIICOT.

Potrivit legii, prescrierea drogurilor de mare risc, cu intenţie, de către medic, fără ca aceasta sa fie necesară din punct de vedere medical, se pedepseşte cu închisoare de la 1 an la 5 ani.

Dosarul a fost recent înregistrat pe rolul Tribunalului Alba, iar astfel în următoarea perioadă va parcurge etapa camerei preliminare în care judecătorul va verifica legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.

Comentarii

loading...