Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: MApN

Un general chirurg cu misiuni în Angola a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății

Un general medic provenit din Ministerul Apărării Naționale, Ionel Paul Oprea, a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 31.03.2020 - 18:31

Decizia premierului Orban a fost publicată în Monitorul Oficial la data de 31 martie 2020.

Noul secretar de stat Ionel Paul Oprea ocupă locul rămas vacant după ce secretarul de stat Nelu Tătaru a fost promovat în funcția de ministru al Sănătății - după demisia ministrului Costache.

Ionel Paul Oprea este general maior în rezervă. El a fost şef al Direcţiei Medicale a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 2016-2019, după care şi-a continuat activitatea, ca medic chirurg, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din București.

În perioada în care era medic militar, Ionel Paul Oprea a mai lucrat și la comanda unor structuri medicale în misiunile ONU din Angola şi Somalia.

Comentarii

loading...