Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un deținut extrădat în România, pozitiv la prima testare Covid, negativ la a doua testare

Un deținut care fusese testat pozitiv la prima testare Covid a ieșit negativ la cea de-a doua testare, a anunțat, duminică seară, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.06.2020 - 11:03

Deținutul extrădat în România care inițial fusese pozitiv la testarea împotriva coronavirusului a ieșit negativ la cea de-a doua testare, a anunțat, în seara zilei de duminică, 31 mai, un comunicat al ANP.

"Vă informăm că persoana privată de libertate extrădată în România dintr-o ţară terţă şi confirmată pozitiv la testarea iniţială pentru SARS-CoV-2 a fost retestată, conform metodologiei, iar rezultatul obţinut a fost negativ. Preventiv, se va menține monitorizarea medicală și se vor aplica recomandările
Direcției de Sănătate Publică Ilfov. În prezent, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate
cu virusul SARS-CoV-2", precizează comunicatul ANP.

Comunicatul din 29 mai 2020 al ANP anunța că deținutul a ieșit pozitiv la prima testare și, drept urmare,  a fost trimis "în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava".

Comentarii