Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un copac s-a prăbușit pe calea ferată în Bistrița Năsăud. Trenul Brașov-Budapesta are întârziere

Traficul feroviar între localităţile Şieu şi Şieuţ din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost întrerupt în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce un copac s-a prăbuşit peste linia de contact, din cauza vântului puternic.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 18.03.2018 - 10:04

Potrivit datelor comunicate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), în urma incidentului, un tren internaţional şi unul interregio au fost oprite în gările din judeţ: trenul Braşov- Budapesta la Monor şi trenul Sărăţel- Braşov - Bucureşti la Mărişel.

Potrivit CJSU Bistriţa-Năsăud, la locul unde copacul s-a prăbuşit peste stâlpul de electricitate au intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Şieuţ şi Poliţia. De asemenea, a fost solicitată intervenţia unei drezine de la Dej, pentru a fi remediate defecţiunile apărute în urma căderii copacului pe stâlpul de electricitate.  

Comentarii

loading...