Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un bebeluş s-a născut cu câte şase degete la mâini şi la picioare

Caz rar la Maternitatea din Botoşani, unde un bebeluş s-a născut cu câte şase degete la mâini şi picioare şi cu mai multe malformaţii la nivelul feţei şi la inimă. Micuţul a fost transferat la Iaşi, unde este evaluat medical, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.10.2018 - 11:32

Băieţelul din Botoşani s-a născut cu malformaţii grave şi foarte rare şi a fost transportat în condiţii speciale la Iaşi. Micuţul are câte şase degete la mâini şi picioare, o malformaţie la nivelul feţei şi una la inimă.

Starea copilului este gravă, fiind ţinut în viaţă de aparate.

Conform conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani, copilul s-a născut marţi, la termen, în maternitatea din Botoşani, cu malformaţii congenitale, imediat după naştere medicii din Botoşani solicitând transferul copilului la Iaşi.

“Copilaşul s-a născut ieri (marţi - n.r.) şi starea lui era gravă, fiind suspicionat de malformaţii congenitale de cord. A fost transferat la Iaşi”, a declarat, pentru Mediafax, dr. Livia Mihalache, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani.

Bebeluşul cântărea la naştere 2.200 de grame şi a fost transferat la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi pentru evaluare şi stabilirea tratamentului.

Comentarii

loading...