21.5 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăSocialUn bebeluș a fost descoperit mort marți într-o cutie din Cimitirul Străulești...

Un bebeluș a fost descoperit mort marți într-o cutie din Cimitirul Străulești din sectorul 1 al Capitalei

Un bebeluș a fost găsit mort, astăzi, într-o cutie, în Cimitirul Străulești din Capitală. Lângă cutie se afla și un bilețet. Descoperirea a fost făcută de paznicul cimitirului.

„La data de 29 martie 2022, în jurul orei 15.20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că a descoperit, într-un cimitir din Sectorul 1, un bebeluș decedat, care se afla poziționat lângă o cutie”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției.

Un bebeluș mort a fost descoperit în Cimitirul Străulești într-o cutie pe care era trecută data nașterii și a morții

Pe biletul din cutie scria numele copilului, Luca, dar și data la care s-a născut și cea la care a murit, 18 februarie, respectiv 26 martie. Micuțul era îmbrăcat în albastru. Potrivit surselor Antena 3, paznicul a făcut teribila descoperire după ce câțiva câini au tras de cutie și el a mers să vadă despre ce este vorba, conform bzi.ro.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

O crimă oribilă s-a petrecut anul trecut la Arad

În octombrie 2021, un cadavru al unui copil ars a fost găsit lângă cimitirul din Arad de un bărbat care-și plimba câinele. Cadavrul ar aparține unei fetițe de 6 ani care a fost ucisă cu un corp contondent, spun anchetatorii care nu au dat încă un verdict final.

Bărbatul care a descoperit cadavrul: „Câinele mi-a adus o labă de picior”

Cadavrul incendiat și fără picioare a fost depistat de un câine scos la plimbare de către stăpânul său. Patrupedul a adulmecat mirosul, a fugit și s-a întors în gură cu laba unui picior.

Stăpânul animalului a crezut că piciorul provine de la o simplă păpușă, așa că nu a acordat prea mare atenție. Apoi, a mers pur și simplu acasă. S-a întors la fața locului ca să investigheze cu atenție dacă piciorul este al unei păpuși sau nu, scrie aradon.ro.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:01:04

VIDEO: Proteste în Germania – Cer deschiderea gazoductului Nord Stream 2

Câteva sute de germani au protestat duminică în orașul Lubmin, situat în estul Germaniei, pe malul mării, cerând punerea în funcțiune a proiectului de...
00:01:16

„Pleacă acum”, îndemn de la primarul canadian al unui port din Newfoundland în timp ce uraganul lovește

Primarul Brian Button de la Port Aux Basques din Newfoundland a declarat starea de urgență sâmbătă (24 septembrie), după ce furtuna puternică(uraganul) Fiona a...
00:01:56

VIDEO: Hong Kong se pregătește pentru o creștere a numărului de călătorii pe măsură ce restricțiile COVID se atenuează

Hong Kong se pregătește pentru o creștere a numărului de călătorii după ce a pus capăt luni (26 septembrie) carantinei hoteliere obligatorii COVID-19 pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă