Un bărbat a fost împuşcat mortal la o vânătoare de mistreţi

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, care participa la o partidă autorizată de vânătoare de mistreţi, a fost împuşcat mortal din greşeală, duminică, în apropiere de oraşul Oţelu Roşu, din judeţul Caraş-Severin.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2018 - 16:01

„Am fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că a avut loc un accident de vânătoare în zona Valea Jgheabului, fiind vorba despre o vânătoare autorizată. A fost stabilit faptul că participanţii aveau cu toţii autorizaţii pentru deţinerea armelor de vânătoare. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Oţelu Roşu, care participa la vânătoare a fost împuşcat mortal, din greşeală, de către un alt bărbat tot de 50 de ani, din acelaşi oraş”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Dinu Nicorici, pentru Mediafax.

Poliţiştii cărăşeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

Accidentele de acest tip sunt tot mai frecvente. Un incident similar a avut loc acum mai puțin de o lună, când un bărbat de 31 de ani a fost împușcat mortal în piept, tot la o vânătoare de mistreți, în Dâmbovița.

Comentarii