26.2 C
București
vineri, 1 iulie 2022
AcasăSocialUn băiat de 16 ani căutat de pompieri într-un lac din Vaslui...

Un băiat de 16 ani căutat de pompieri într-un lac din Vaslui a fost găsit decedat

Un băiat în vârstă de 16 ani căutat de pompieri într-un lac din comuna Deleni a fost găsit decedat, miercuri seară, de echipajele de căutare-salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Vaslui, au informat reprezentanţii instituţiei.

„Trupul băiatului în vârstă de 16 ani care era căutat în acumularea din localitatea Moreni, comuna Deleni, a fost scos din apă. Din nefericire, acesta nu prezintă semne vitale. La intervenţie au participat 12 pompieri militari, care au încadrat două autospeciale, două bărci pneumatice şi o ambulanţă SMURD tip C1 de terapie intensivă mobilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească circumstanţele producerii incidentului.

Acest băiat de 16 ani căutat de pompieri, din jurul orei 19.58, a fost găsit decedat după ce nu a mai reușit să iasă din lac

ORA 19.58 Vaslui: Pompierii caută un tânăr care s-ar fi înecat într-un lac din Deleni

Un tânăr în vârstă de 16 ani care a fost văzut, miercuri, intrând într-un lac din comuna Deleni, de unde nu ar mai fi reuşit să iasă, este căutat de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, conform agerpres.ro.

„Pompierii militari vasluieni au fost sesizaţi prin apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 de către un cetăţean care afirma că a văzut un tânăr în vârstă de aproximativ 16 ani care a intrat în apa unui lac din localitatea Moreni, comuna Deleni şi nu a mai ieşit la suprafaţă. De la Detaşamentul de Pompieri Vaslui au fost mobilizate două echipaje de căutare-salvare din medii ostile vieţii, două bărci pneumatice şi o autospecială SMURD tip C1 de terapie intensivă mobilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Pompierii vor efectua căutările specifice până la lăsarea întunericului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

SUA alocă Ucrainei un ajutor militar suplimentar în valoare de 800 de milioane de dolari 

Preşedintele american Joe Biden a anunţat, joi, că Washingtonul va aloca Ucrainei un ajutor militar suplimentar în valoare de 800 de milioane de dolari...

SUA alocă Ucrainei un ajutor militar suplimentar în valoare de 800 de milioane de dolari 

Preşedintele american Joe Biden a anunţat, joi, că Washingtonul va aloca Ucrainei un ajutor militar suplimentar în valoare de 800 de milioane de dolari...

Lipsesc măsurile de dezvoltare a economiei. Cu noul Cod Fiscal banii sunt plimbați dintr-o parte în alta

Noul cod fiscal anunțat de Coaliția de guvernare arată clar dorința guvernanților de a aduce mai mulți bai la buget, însă din păcate, nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă