Ucigașul primarului localității Lunca Mureşului va petrece următorii de 30 de ani la închisoare

Condamnare pe măsură pentru monstrul care l-a ucis pe primarul din Alba. Judecătorii au decis să-l trimită după gratii în următorii 30 de ani. Bărbatul care l-a ucis anul trecut cu sânge rece pe fostul primar din Lunca Mureşului, judeţul Alba, a primit 30 de ani de închisoare.

Rl online 0 comentarii

25.12.2017 - 13:09

Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Alba, dar nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile. Bărbatul în vârstă de 58 de ani l-a omorât în urmă cu un an de zile pe edilul localităţii din Lunca Mureşului şi a fugit. A fost găsit de poliţişti şi identificat pe baza probelor ADN de pe haine. Nu se ştie motivul oribilei crime, care a şocat comunitatea. Principalul suspect nu îşi recunoaşte fapta nici măcar acuma.

Pe lângă pedeapsa aspră primită, bărbatul rebuie să plătească şi daune morale în valoare de 300.000 de lei. Este recidivist, iar ultimii 25 de ani şi i-a petrecut în închisoare. A fost condamnat pentru viol, fapte cu violenţă şi a fost eliberat în 2014. Acum se va întoarce după gratii, conform ProTV.

Comentarii