13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialTurcan anunț important pentru pensionari. Ce vizează demersul Ministerul Muncii

Turcan anunț important pentru pensionari. Ce vizează demersul Ministerul Muncii

„160 000 de dosare de pensii au fost deja evaluate în toată țara, într-o săptămână și jumătate de la inițierea acestui demers”, a scris sâmbătă pe Facebook ministrul Muncii.

Raluca Turcan susține că activitatea din teritoriu se desfășoară într-un ritm alert, în ciuda resurselor limitate, lucru confirmat în cadrul vizitelor pe care le-a făcut la Casele de pensii ale sectoarelor 1, 2 și 5 din București.

„De altfel, unul dintre proiectele importante ale ministerului pe termen scurt este finanțarea cu fonduri europene a dotării caselor de pensii cu echipamentele necesare derulării activităților curente și a procesului de evaluare”, a mai scris Turcan pe rețeaua de socializare.

Potrivit ministrului, colectarea tuturor datelor necesare, prin softul de care ministerul dispune, va permite ca toate cele 5 milioane de dosare de pensii să fie supuse recalculării într-un timp foarte scurt.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă