Foto Arhiva

Tripla crimă de la Braşov: Familia victimelor cere despăgubiri de milioane de euro

Familia victimelor triplei crime de la Braşov cere despăgubiri de 1,5 milioane de euro. Socrii bărbatului s-au constituit în parte civilă şi au solicitat procurorului de caz ca, până la finalizarea anchetei, să nu permită vânzarea bunurilor pe care le deţine Florin Buliga.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.05.2018 - 15:02

Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, a declarat, pentru Mediafax, că fiecare membru al familiei femeii ucise cere despăgubiri în valoare de 500.000 de euro, respectiv cei doi socrii şi sora femeii.

”Părinţii victimei, a fostei lui soţii care a fost ucisă, s-au constituit părţi civile cu 500.000 de euro fiecare. S-a mai constituit parte civilă şi sora victimei, care cere aceeaşi sumă. Au făcut această solicitare şi în scris. Au depus înscrisuri prin intermediul avocatului ales, care îi reprezintă. Părinţii au cerut instituirea măsurilor asiguratorii asupra bunurilor, astfel încât să nu se ajungă la înstrăinarea, vânzarea lor către persoane nedorite. Eu o să decid, deocamdată facem nişte verificări şi după aceea ne vom pronunţa”, a spus Daniel Dancă.

Anchetatorii vor să afle acum dacă bărbatul din Suceava avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

Florin Buliga şi-a înjunghiat soţia şi pe cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani, la sfârşitul lunii martie. A doua zi, acesta s-a prezentat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis familia şi a trimis-o ”către o lume mai bună”.

Bărbatul a fost arestat preventiv. Surse judiciare au declarat că Florin Buliga a declarat recent, la audieri, că a încercat să se sinucidă în arest.

Comentarii