Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trei drumuri naţionale din Giurgiu sunt închise. Pe DN 5 se circulă cu restricţii

rei drumuri naţionale care străbat judeţul Giurgiu sunt închise miercuri, iar pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu se circulă în condiţii de iarnă cu restricţii pentru camioanele cu masa mai mare de 12 tone, potrivit Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 28.02.2018 - 10:15

Din această dimineaţă judeţul Giurgiu se află din nou sub cod portocaliu pentru intensificări ale vântului şi căderi de zăpadă, în aceste condiţii DN 41 Olteniţa- Călăraşi - Dăiţa - Giurgiu, DN 5A Adunaţii Copăceni - Hotarele - Giurgiu şi DN 5B Ghimpaţi-Giurgiu fiind închise", se arată într-un comunicat de presă transmis de CJSU Giurgiu.

Totodată, pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu se circulă cu restricţii de tonaj pentru maşinile cu masa mai mare de 12 tone.

Pe drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă.

Conform datelor transmise de ENEL Distribuţie Muntenia, pe liniile de tensiune medie nu sunt probleme, iar pe cele de tensiune mică sunt 20 de apeluri pentru defecţiuni individuale. Se lucrează cu toate echipele disponibile, pentru remedierea situaţiei.

Toate şcolile din judeţul Giurgiu rămân închise şi miercuri.

În judeţul Giurgiu a reînceput să ningă viscolit, în noaptea de marţi spre miercuri, stratul de omăt este de aproximativ 50 de centimetri, iar acolo unde zăpada a fost viscolită, troienele au înălţimi şi de peste un metru şi jumătate.

Comentarii

loading...