23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialTraian Băsescu, bunic din nou: Elena Băsescu a născut o fetiţă

Traian Băsescu, bunic din nou: Elena Băsescu a născut o fetiţă

Fetiţa se numeşte Băsescu Anastasia, s-a născut la ora 7:52 şi la naştere a avut 3,7 kg şi 53 de cm.

Băsescu a postat deja pe contul său de Facebook o fotografie cu noul membru al familiei, însoţită de mesajul: “Bun venit pe lume, Anastasia!”.

Anunţul privind cel de-al treilea copil a fost făcut în 19 februarie.

“Mare bucurie! Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, a scris atunci Traian Băsescu.

La rândul ei, Elena Băsescu a postat un mesaj în care spunea că “vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire” – este însărcinată.

“Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris atunci fiica cea mică a fostului preşedinte.

Elena Băsescu are doi copii – Sofia Anais (4 ani) şi Traian Jr. (2 ani), din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...
Ultima oră
Pe aceeași temă