Tragedie pe Litoral: Un tânăr din Republica Moldova a murit înecat în staţiunea Neptun

Un tânăr de 18 ani din Republica Moldova, aflat în Constanţa pentru a lucra, a murit duminică seara înecat în staţiunea Neptun. Pe de altă parte, căutările copilului de 14 ani dispărut duminică în apele mării pe plaja din Corbu au fost sistate.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

11.06.2018 - 07:54

Echipele de intervenţie au fost alertate despre dispariţia tânărului în apele mării şi au ajuns la Neptun la scurt timp după apelul la 112. În ciuda manevrelor de resuscitare, viaţa tânărului nu a mai putut fi salvată.

Reprezentanţii IPJ Constanţa au declarat că tânărul avea 18 ani, era din Republica Moldova şi a venit în Constanţa pentru a lucra, fiind cazat la hotel Neptun, relatează Mediafax.

Pe de altă parte, scafandrii au sistat căutările copilului de 14 ani dispărut duminică în apele mării pe plaja din Corbu, marea fiind foarte agitată. Căutările se vor relua luni dimineaţă.

Adolescentul a dispărut duminică în apele mării pe plaja din Corbu. Doi copii în vârstă de 14 ani au intrat în apă, iar unul dintre ei a reuşit să iasă, celălalt nu. Reprezentanţii ISU Dobrogea au trimis la faţa locului un echipaj de scafandri.

Comentarii