Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tragedie la Vaslui. Un tânăr sportiv răpus de moarte în stația de autobuz

Ştefan Alex Rusu, în vârstă de numai 16 ani, dar a fost doborât de un accident vascular cerebral.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.01.2018 - 10:43

Adolescentul voia să joace în Liga I, dar descoperise recent că suferă de o boală de inimă. 

A început să strângă bani pentru operaţie muncind în construcţii în străinătate şi urma în câteva zile să se interneze.

Ştefan Alex Rusu a suferit un atac cerebral. O ambulanţă l-a transportat de urgenţă la Iaşi, însă medicii nu au mai putut decât să declare decesul tânărului.

La începutul acestui an si-a încercat norocul si în strãinãtate. S-a întors acasã, iar sãptãmâna trecutã s-a internat la un spital din Iasi, unde medicii au început sã-l pregãteascã pentru interventia chirurgicalã atât de asteptatã. Momentul a fost amânat însã dupã ce medicii i-au descoperit o infectie în sânge. A fost bãgat sub un tratament cu antibiotice si externat.

Trebuia sã se întoarcã în spital la începtul acestei sãptãmâni. Din pãcate, Stefan nu a mai apucat sã intre în sala de operatie. Sâmbãtã, în timp ce era cu câtiva prieteni a cãzut, ca fulgerat, din picioare, iar ieri, cadrele medicale i-au anuntat decesul. Un atac cerebral i-a curmat definitiv visul, acela de a deveni un mare fotbalist., potrivit Vremea Nouă.

Comentarii