5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialTragedie la Vaslui. Un tânăr sportiv răpus de moarte în stația de...

Tragedie la Vaslui. Un tânăr sportiv răpus de moarte în stația de autobuz

Adolescentul voia să joace în Liga I, dar descoperise recent că suferă de o boală de inimă. 

A început să strângă bani pentru operaţie muncind în construcţii în străinătate şi urma în câteva zile să se interneze.

Ştefan Alex Rusu a suferit un atac cerebral. O ambulanţă l-a transportat de urgenţă la Iaşi, însă medicii nu au mai putut decât să declare decesul tânărului.

La începutul acestui an si-a încercat norocul si în strãinãtate. S-a întors acasã, iar sãptãmâna trecutã s-a internat la un spital din Iasi, unde medicii au început sã-l pregãteascã pentru interventia chirurgicalã atât de asteptatã. Momentul a fost amânat însã dupã ce medicii i-au descoperit o infectie în sânge. A fost bãgat sub un tratament cu antibiotice si externat.

Trebuia sã se întoarcã în spital la începtul acestei sãptãmâni. Din pãcate, Stefan nu a mai apucat sã intre în sala de operatie. Sâmbãtã, în timp ce era cu câtiva prieteni a cãzut, ca fulgerat, din picioare, iar ieri, cadrele medicale i-au anuntat decesul. Un atac cerebral i-a curmat definitiv visul, acela de a deveni un mare fotbalist., potrivit Vremea Nouă.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă